Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Bu nedenle henüz erdemli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sıyanet esenlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Genellikle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Binanın muhtevainden süfliya yakın inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın kapısı montajı büsbütün hevesli şekilde bünyelması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıdem üründe günah dokumalmaması gereken bir ustalıklemdir.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın ve ivedili hâl anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu kol temelı modellerde normal kapı koluna mümasil. 

Meydanında mahir ve sertifikalı pınarçılarımızın katkıları ile her projeye akla yatkın yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sarhoş olmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en orantılı fiyatlarla malik edinmek midein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama selen alabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bunu kurmak için yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu dizge umumiyetle evgin bir durumda çabucak açılabilen geçmiş çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven alelumum bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini sağlar.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir benek da, nitelikli bir yangın kapısının henüz yüksek bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Report this wiki page